Alles over het zelf maken van natuurlijke cosmetica.   
Nederlands 
  Home
  COSMETICA ZELF MAKEN   WAT HELENA COSMETICA ZO UNIEK MAAKT   Aanbiedingen   HULP BIJ HET BESTELLEN   Recepten
 
Producten
  Helena Verzorgingslijn
  Grondstoffen voor het zelf maken
 
Extra
  HELENA COMPLETE VERZORGINGSLIJN
  NIEUW !!!
  Aanbiedingen
  Aloë Vera Lijn
  Multi- Vitamine Lijn
  Tea Tree Lijn
  Anti- Aging Lijn
  Cosmetica voor de man
  Etherische oliën
  Baby Lena Lijn
  Uw huid
  Uw haar
  Reiniging van de huid
  Parfumering
  Conservering
  Historie
  Links
  Algemene Leveringsvoorwaarden/verzendkosten
  Boek
  Pakket zelf crème maken
  Recept zelf crème maken
  Parfum zelf maken
  Recepten
  Informatie over grondstoffen voor specialisten
 

 

 

Grondstoffen voor het zelf maken | Vette oliën met werkstoffen | 



1-2-3 -Volgende »


Algenolie
Algenolie    50 ml

INCI: Algea
Algenolie bestaat uit blauwalg-extract, opgelost in sojaolie. De olie wordt zeer veel gebruikt in crèmes, babyproducten en andere verzorgingsproducten.
De dosering is 1 – 3%.


3,35 Euro


Aantal

Algenolie
Algenolie    100 ml


Algenolie bestaat uit blauwalg-extract, opgelost in sojaolie. De olie wordt zeer veel gebruikt in crèmes, babyproducten en andere verzorgingsproducten.
De dosering is 1 – 3%.


5,90 Euro


Aantal

Aloe vera olie
Aloe vera olie    50 ml

Aloe Barbadensis/Glycine soja/Tocopherol


3,05 Euro


Aantal

Aloe vera olie
Aloe vera olie    100 ml

Aloe Barbadensis/Glycin Soja/Tocopherol


5,95 Euro


Aantal

Bernagieolie koudgeperst, farmaceutische kwaliteit
Bernagieolie koudgeperst, farmaceutische kwaliteit    50 ml

INCI: Borago officinalis
Bernagie, ook wel komkommerkruid genoemd, is een gemakkelijk herkenbare, ruwharige, eenjarigeplant met blauwe bloemen. Bernagieolie heeft een hoog gehalte aan gammalinoleenzuur (tot. 23 %). De olie dringt heel goed in de huid door en stimuleert de doorbloeding en de celvernieuwing. Bovendien zou het de vochtigheidsgraad van de huidcellen kunnen doen herstellen en hierdoor een sterke anti-rimpel- werking kunnen hebben. Bernagieolie is vooral geschikt voor de gevoelige, schilferachtige huid. Ook beschermt de olie de huid tegen UV- straling en vrije radicalen. De dosering is: 2-30 % in de vetcomponent of in het kant- en klare product.


9,10 Euro


Aantal

Bernagieolie koudgeperst, farmaceutische kwaliteit    100 ml

INCI: Borago officinalis
Bernagie, ook wel komkommerkruid genoemd, is een gemakkelijk herkenbare, ruwharige, eenjarigeplant met blauwe bloemen. Bernagieolie heeft een hoog gehalte aan gammalinoleenzuur (tot. 23 %). De olie dringt heel goed in de huid door en stimuleert de doorbloeding en de celvernieuwing. Bovendien zou het de vochtigheidsgraad van de huidcellen kunnen doen herstellen en hierdoor een sterke anti-rimpel- werking kunnen hebben. Bernagieolie is vooral geschikt voor de gevoelige, schilferachtige huid. Ook beschermt de olie de huid tegen UV- straling en vrije radicalen. De dosering is: 2-30 % in de vetcomponent of in het kant- en klare product.


16,95 Euro


Aantal

Bernagieolie koudgeperst, farmaceutische kwaliteit    250 ml

INCI: Borago officinalis
Bernagie, ook wel komkommerkruid genoemd, is een gemakkelijk herkenbare, ruwharige, eenjarigeplant met blauwe bloemen. Bernagieolie heeft een hoog gehalte aan gammalinoleenzuur (tot. 23 %). De olie dringt heel goed in de huid door en stimuleert de doorbloeding en de celvernieuwing. Bovendien zou het de vochtigheidsgraad van de huidcellen kunnen doen herstellen en hierdoor een sterke anti-rimpel- werking kunnen hebben. Bernagieolie is vooral geschikt voor de gevoelige, schilferachtige huid. Ook beschermt de olie de huid tegen UV- straling en vrije radicalen. De dosering is: 2-30 % in de vetcomponent of in het kant- en klare product.


39,65 Euro


Aantal

Calendulaolie
Calendulaolie    50 ml

Glycine Soja (A) Calendula Officinalis (D)
De dosering is 3-10 % in de vetcomponent of in het kant- en klare product.


2,60 Euro


Aantal

Calendulaolie
Calendulaolie    100 ml

Glycine Soja (A) Calendula Officinalis (D)
De dosering is 3-10 % in de vetcomponent of in het kant- en klare product


4,15 Euro


Aantal

Duindoornpitolie
Duindoornpitolie    10 ml

INCI: Persea Gratissima
De olie wordt gewonnen uit de pitten van de duindoornvrucht. De struik komt veel voor in de duingebieden van noord-oost Europa en in de mediterrane gebieden. Oorspronkelijk komt de duindoornstruik uit Centraal-Azie
De olie is rijk o.a. vitamine E tocopherol, beta-caroteen, verzadigde en onverzadigde vetzuren en lipiden en is geschikt voor gebruik bij een droge, gevoelige huid, maar ook voor de vette en gemengde huid, bij acné, huidallergieën en zonnebrand. De olie heeft een beperkte houdbaarheid. De olie liever niet verwarmen.
De dosering is 3 – 5%.


5,95 Euro


Aantal
1-2-3 -Volgende »

 
  Winkelwagen
Aantal Product  
Winkelwagen
 
  Aanbiedingen
Algemene Leveringsvoorwaarden/verzendkosten Privacy Contact