Helena Cosmetica

Cocosolie geraff. 500 ml

500 ml INCI: Cocos nucifera

Cocosolie geraff. 500 ml
Euro 8.20 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode0701
Cocosolie wordt uit het vlees van de cocosnoot gewonnen. Bij temperaturen boven de 25 graden celsius wordt de olie vast. De geraffineerde olie is bijna reukloos en wordt ook vaak cocosvet genoemd. De olie is zeer geschikt voor gebruik in huid- en haarverzorginsproducten, massageolie, zonnebrandproducten en after-sun producten. De olie is zeer geschikt voor de ruwe, droge en beschadigde huid.