Helena Cosmetica

Ceralan 100 g

100 g INCI: Polyglyceryl-3Beeswax

Ceralan 100 g
Euro 5.35 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode1209
Cerelan is een bijenwasderivaat. Het heeft licht emulgerende eigenschappen en wordt als stabilisator in emulsies gebruikt. Aan plantaardige olie toegevoegd geeft cerelan een oliegel. Emulsies met cerelan zijn minder gevoelig voor temperatuursverschillen en langer houdbaar. Cerelan wordt gebruikt in crèmes, bodymilk, oliegels, haarwax en brillantine.
De dosering is 10 – 20 % van de vetcomponent.