Helena Cosmetica

Duindoornolie van het vrucht wilde groei 10 ml

10 ml INCI: Hippophae rhamnoides Oil

Duindoornolie van het vrucht wilde groei 10 ml
Euro 5.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode016811
De olie wordt gewonnen van de duindoornvrucht. De struik komt veel voor in de duingebieden van noord-oost Europa en in de mediterrane gebieden. Oorspronkelijk komt de duindoornstruik uit Centraal-Azie
De olie is rijk o.a. vitamine E tocopherol, beta-caroteen, verzadigde en onverzadigde vetzuren en lipiden en is geschikt voor gebruik bij een droge, gevoelige huid, maar ook voor de vette en gemengde huid, bij acné, huidallergieën en zonnebrand. De olie heeft een beperkte houdbaarheid. De olie liever niet verwarmen.
De dosering is 3 – 5%.