Crèmesoft plus BIO basiscrème

100 ml INC: Aqua, Olea Europaea Fruit (Olive) Oil (biologisch), Aloë Barbadensis Leaf Juice (biologisch), P

Crèmesoft plus BIO basiscrème
Euro 5,95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode1216
Cremesoft BIO is een relatief nieuwe ontwikkeling. Als crèmebasis is het volledig vrij van conventionele additieven, zoals emulgatoren, consistentieversterkers, stabilisatoren, enz. Het bestaat uitsluitend uit natuurlijke huidmembraanlipiden, waardoor cremesoft een volledig neutrale, huidachtige crèmebasis is, die combineert met het natuurlijke huidvet en de actieve ingrediënten vrijgeeft die aan de crème zijn toegevoegd. U kunt zelf bepalen welke actieve ingrediënten moeten worden toegevoegd.

Verschillen met de vorige versie:
  • alle stoffen komen nu uit de biologische teelt
  • Capryllic/Capric Trigylceride (uit palm- en kokosolie) zijn vervangen door olijfolie uit Spanje
  • daarnaast bevat de crèmebasis aloë vera-sap als actief ingrediënt
De crèmebasis is gemaakt in Spanje, met Spaanse olijfolie en Spaans aloë vera sap.
Verrijking: De Cremsoft BIO kan puur worden gebruikt. Het is echter ook mogelijk om extra actieve ingrediënten in waterige vorm en oliën toe te voegen. Als een veilige dosering kunnen tot 15% waterige en tot 15% vetcomponenten worden toegevoegd of 20% ALLEEN waterige of 20% ALLEEN vetcomponenten. Met de toevoeging van te veel water wordt de crèmebasis stevig tot aan de snijweerstand. Wanneer te veel olie wordt toegevoegd, vormt zich een laag olie op het oppervlak die zich niet hecht aan de crèmebasis. Test bij twijfel of bij grotere toevoegingshoeveelheden altijd vooraf met kleine hoeveelheden! Vaste stoffen zoals poeder met actieve ingrediënten moeten indien mogelijk worden opgelost in water, alcohol of olie voordat ze worden toegevoegd. 
Ze hebben geen extra conserveermiddelen nodig zolang u hygiënisch werkt. Als waterige oplossingen voor actieve ingrediënten zelf worden bereid, gebruik dan gekookt water.

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Crèmesoft plus BIO basiscrème - Crèmesoft plus BIO basiscrèm

100 ml 1 week levertijd

1216
Euro 5,95

Crèmesoft plus BIO basiscrème - Crèmesoft plus BIO basiscrèm

500 ml 1 week levertijd

1217
Euro 68,60

Crèmesoft plus BIO basiscrème - Crèmesoft plu BIO basiscrème

1000 ml 1 week levertijd

1218
Euro 124,20