Helena Cosmetica

WAT HELENA COSMETICA ZO UNIEK MAAKT

Wij hopen dat ook u bewust cosmetica wilt gebruiken.
Wij hebben vaak klanten die vroeger een heleboel geld voor cosmetica (merkproducten) uitgaven en toch niet tevreden waren.

In ons assortiment bieden wij U de Helena Cosmetica Lijn en er zijn grondstoffen om zelf cosmetica te maken.


Ons uitgebreide assortiment aan verzorgingsprodukten stelt u in staat om een zeer persoonlijke keuze te maken. Bij ons kan iedereen terecht.
Onze cosmetica is van zeer goede kwaliteit en bestaat voor bijna 100% uit natuurlijke grondstoffen. Slechts in een enkel geval, wanneer natuurlijke stoffen niet voldoen of niet beschikbaar zijn, worden deze vervangen.
Hierdoor zijn onze producten zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.
Industriële crèmes en zepen (ook van dure merken) bevatten vaak chemische toevoegingen.
Deze stoffen hebben niets met de verzorging van uw huid of haar te maken, maar worden gebruikt om producten b.v. een mooier uiterlijk te geven of om de houdbaarheid te verlengen.
Chemische grondstoffen worden in de cosmeticaindustrie niet alleen gebruikt omdat ze vele malen goedkoper zijn, maar ook omdat ze altijd beschikbaar en van dezelfde kwaliteit zijn. Het grote nadeel is dat ze vaak erg agressief voor uw huid en haar kunnen zijn, soms zelfs kankerverwekkend.
Onze producten zijn volkomen veilig. De grondstoffen die wij gebruiken zijn bovendien 100% dierproefvrij en worden milieuvriendelijk geproduceerd.
Bij ons kunt u kiezen of uw producten wel of niet geparfumeerd en of geconserveerd wilt hebben.
Voor de parfumering hebben wij een aantal heerlijke parfumoliën die u zelf bij uw bestelling kunt kiezen.
Parfumering en of conservering kunt u natuurlijk ook weglaten.
Wij maken ook cosmetica in opdracht.
Bent u allergisch voor bepaalde stoffen en u weet voor welke, dan kunnen wij hier bij de bestelling van uw product rekening mee houden.
U betaalt altijd een eerlijke prijs. Om de kosten laag te houden leveren wij onze producten in mooie, doch eenvoudige verpakkingen. Luxe verpakkingen zijn (tegen meerprijs) bij ons natuurlijk wel leverbaar.