Sint Janskruid extract

10 ml INCI: Propylene glycol, aqua, hypericum perforatum

Sint Janskruid extract
Euro 1,15 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode40112
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Sint-Janskruid staat bekend om zijn farmacologische effecten. Voorzichtigheid is geboden, omdat de rode kleurstof in deze plant een fotosensibiliserend effect heeft en dus de lichtgevoeligheid van de huid verhoogt. St. Janskruid wordt echter gekenmerkt door zijn ontstekingsremmende en antibacteriële werking. Het kan worden gebruikt voor slecht genezende wonden en blauwe plekken en wordt als uiterst vriendelijk beschouwd. Smetbevatte en door de zon beschadigde huid heeft baat bij deze effecten.

Cosmetische eigenschappen:

verhoogt de lichtgevoeligheid van de huid, beter geschikt voor gebruik 's avonds
sterke ontstekingsremmende en antibacteriële effecten
optimaal voor het behandelen van wonden, door de zon beschadigde en onzuivere huid

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review