Waterkers extract

10 ml INCI: Aqua, propylene glycol, alcohol denat., nasturtium officinale herb extract

Waterkers extract
Euro 1,55 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode411102
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De witte waterkers is een plant uit de kruisbloemenfamilie.  
De plant groeit aan en in het water van beken, sloten, plassen en moerassen.
Waterkers extract gebruiken wij in de cosmetica bij een vette en onreine huid en in middelen tegen haaruitval en bij het bleken van huidvlekken.
Dosering: 5-10 %


Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Waterkers extract

10 ml

411102
Euro 1,55
10 ml

Waterkers extract

50 ml

411103
Euro 3,95
50 ml

Waterkers extract

100 ml

411104
Euro 6,90
100 ml

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review