Amandelolie geraff.

INCI: Pruncus dulcis

Amandelolie geraff.
Euro 2,20 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode70713
Ook amandelolie wordt veel gebruikt in de cosmetica. De olie wordt niet snel ranzig ( hoewel niet in de mate van avocado-olie).
Amandelolie geeft een prettig en zacht gevoel aan de huid.
De hoeveelheid onverzeepbare stoffen bedraagt 0,5-1%.


Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Amandelolie geraff.

100 ml

70713
Euro 2,20

Amandelolie geraff.

250 ml

707131
Euro 4,05

Amandelolie geraff.

500 ml

707132
Euro 7,45

Amandelolie geraff.

1000 ml

707133
Euro 11,90