Cocosolie geraffineerd

INCI: Cocos nucifera

Cocosolie geraffineerd
Euro 4,80 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode707018
Cocosolie wordt uit het vlees van de cocosnoot gewonnen. Bij temperaturen boven de 25 graden celsius wordt de olie vast. De geraffineerde olie is bijna reukloos en wordt ook vaak cocosvet genoemd. De olie is zeer geschikt voor gebruik in huid- en haarverzorginsproducten, massageolie, zonnebrandproducten en after-sun producten. De olie is zeer geschikt voor de ruwe, droge en beschadigde huid.

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Cocosolie geraffineerd

250 ml

707018
Euro 8,20