Ceralan

50 g INCI: Polyglyceryl-3Beeswax

Ceralan
Euro 3,25 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode12091
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Cerelan is een bijenwasderivaat. Het heeft licht emulgerende eigenschappen en wordt als stabilisator in emulsies gebruikt. Aan plantaardige olie toegevoegd geeft cerelan een oliegel. Emulsies met cerelan zijn minder gevoelig voor temperatuursverschillen en langer houdbaar. Cerelan wordt gebruikt in crèmes, bodymilk, oliegels, haarwax en brillantine.
De dosering is 10 – 20 % van de vetcomponent.




Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review