SCI poeder

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate

SCI poeder
Euro 3,75 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode6011
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
SCI poeder kan worden gebruikt in alle reinigingsproducten zoals bubbelbaden, haarshampoos, douche- en reinigingsgels. Het is vooral populair in vaste shampoos, reinigingsgels en badballen. Het lost goed op, zelfs in hard water.
SCI poeder is een plantaardige, sulfaatvrije en anionische tenside opbasis van cocosolie. Deze milde tenside zorgt voor een stabiel en stevig schuim. SCI poeder heeft een goed reinigend effect, hydraterend en vochtvasthoudend, dus het is ook geschikt voor de gevoelige huid.
Verder is het product veganisch, biologisch afbreekbaar, anionisch, sulfaatvrij en huidvriendelijk.
Ingrediënten: vetzuren, kokosnoot, sulfoethylesters, natriumzouten
Dosering: Douchegel/ shampoo: ca. 5-20 %, gebruik voor een heldere wasemulsies maximaal 6 % SCI, een hoger percentage maakt de emulsie ondoorzichtig. Badproducten/ shampoobar: 10-50 %.Gezichtsreinigers 1-5%.
Voor verwerking in vloeibare reinigingsproducten, oplossen in warm water en toevoegen aan het product. Niet krachtig roeren, want er vormt zich snel veel schuim.
Wasactive substantie (WAS): ca. 80 - 84 %
PH-waarde: 4.5-6

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

SCI poeder

50 g

6011
Euro 3,75

SCI poeder

100 g

6012
Euro 5,80

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review