Duindoornolie van de vrucht wilde groei, koudgeperst

10 ml INCI: Hippophae rhamnoides Oil

Duindoornolie van de vrucht wilde groei, koudgeperst
Euro 5,50 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode7016811
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
De olie wordt gewonnen van de duindoornvrucht. De struik komt veel voor in de duingebieden van noord-oost Europa en in de mediterrane gebieden. Oorspronkelijk komt de duindoornstruik uit Centraal-Azie
De olie is rijk o.a. vitamine E tocopherol, beta-caroteen, verzadigde en onverzadigde vetzuren en lipiden en is geschikt voor gebruik bij een droge, gevoelige huid, maar ook voor de vette en gemengde huid, bij acné, huidallergieën en zonnebrand. De olie heeft een beperkte houdbaarheid. De olie liever niet verwarmen.
De dosering is 3 – 5%.

Vegan, dierproefvrij, vrij van gentechtniek, zonder conserveringsmiddelen, 100 % natuurlijke olie.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review