Allantoïne

INCI: Allantoin

Allantoïne
Euro 0,95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode4021
Het fijne, witte poeder wordt meestal op chemische wijze gefabriceerd. Allantoïne is bijzonder geschikt voor gebruik in verzorgingsproducten voor de gevoelige,
zeer droge of geïrriteerde, beschadigde huid.
Allantoïne kan het beste opgelost worden in de waterfase, maar kan ook aan het kant-en-klare product toegevoegd worden (dan wel eerst in een beetje water oplossen).
De dosering is: 0,2-0,5%, oftewel 1 mesp. op 50 gram eindproduct.

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Allantoïne 10 g

INCI: Allantoin

4021
Euro 0,95

Allantoïne 30 g

INCI: Allantoin

4022
Euro 2,30

Allantoïne 50 g

INCI: Allantoin

4023
Euro 3,20