Hyaluron gel Plus Highly Concentrated Age Control

50 ml 50 ml

Hyaluron gel Plus Highly Concentrated Age Control
Euro 23,50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode8087
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Inci: Aqua, Pentylene Glycol, Niacinamide, Natriumhyaluronaat  
Door de effectieve combinatie van hoog en laag molecuulgewicht hyaluronzuur heeft de hyaluron gel plus een breed werkingsspectrum met een merkbaar gladmakend onmiddellijk effect. De verzorgende eigenschappen van de hyaluron gel plus worden ondersteund door vitamine B3 en verbeteren bovendien het uiterlijk van de huid. De hyaluron gel plus is een pure en zeer hoge kwaliteit gel zonder parfums en bevat geen parabenen of siliconen. Het vermindert de vorming van rimpels en behoudt de elasticiteit van de huid. Deze hoogwaardige huidverzorging is ontwikkeld als een pure hydrogel zonder emulgatoren, vetten en oliën. De hyaluron gel plus bevat twee verschillende soorten hyaluronzuur:
– Hyaluronzuur hoog molecuulgewicht. (vormt een luchtdoorlatende, onzichtbare film van vocht op de huid)
– Hyaluronzuur in laag molecuulgewicht. (dringt dieper in de huid door en hydrateert deze)
Toepassing: 's ochtends en' s avonds na het reinigen aanbrengen. De gel wordt zachtjes in gemasseerd. Omdat de gel geen vet bevat, gebruik dan bovendien een dag- of nachtcrème. Het biedt een perfecte basis voor make-up
Informatie: De airless dispenser is een bijzonder pompdispenser en maakt een economische en tegelijkertijd hygiënische verwijdering mogelijk.


   

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review