Aloë vera sap 99,7 %

1000 ml INCI: Citoenzuur,pantotheenzuur, benzoëzuur, sorbinezuur

Aloë vera sap 99,7 %
Euro 12,50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode654416
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

ALOE BARBADENSIS MILLER
Dosering: 3x dagelijks 20 ml (19,9 g) Deze dosering niet verhogen !!!
Bevat in 100 ml 12 mg pantotheenzuur (vitamine B 5)    
Van gecontroleerde teelt
De vloeibare vorm van aloë vera wordt traditioneel gedronken bij problemen met de darmen. Er zijn tal van klinische studies die positief zijn over het geheel. Helaas zijn deze niet detecteerbaar. Aloë vera-sap zou de ontzuring en zuivering van het lichaam ondersteunen.
Deze kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het volgende:
  • Vermoeidheid en lusteloosheid
  • Constipatie en winderigheid
  • Onaangename slechte adem
  • Onzuivere huid
 
Naast de positieve bijdrage aan de gezondheid, bevat het aloë vera-sap verkregen uit de bladgel veel waardevolle voedingsstoffen. Vitaminen zijn vitamine A, vitamine B 1, 2, 6 en 12. Deze ondersteunen hun celdeling en ook hun gezichtsvermogen. Bovendien hebben ze een positief effect op de menselijke bloedsomloop en stimuleren ze het actieve metabolisme. Niet te vergeten zijn de uiterst belangrijke ingrediënten vitamine C en E - deze helpen om schadelijke "ziekteverwekkers" te bestrijden.
Daarnaast bevat het ingrediënten:
  • Kalium, calcium, natrium, ijzer, koper en zink.

De toevoer van belangrijke aminozuren, die het lichaam niet zelf kan produceren, stimuleert ook de inname van aloë vera-sap.

Aloë vera sap om het lichaam te zuiveren

Om je spijsverteringskanaal optimaal te laten functioneren, is het noodzakelijk dat de darm zich 100% kan concentreren op de vertering van de geconsumeerde voedingsstoffen. Om de darmen te reinigen, helpt het om een kuur met aloë vera-sap te overwegen. Denk er echter altijd aan om alles met mate te nemen. Dit komt omdat overmatige consumptie kan leiden tot bijwerkingen.

Bijwerkingen van het nemen van te veel aloë vera

Zoals zo vaak het geval is, is het ook belangrijk om af te zien van overmatige consumptie van aloë vera-sap en het alleen in te nemen wanneer dat nodig is en in doses. In uiterst zeldzame gevallen traden ernstige bijwerkingen op, volgens de website van de Amerikaanse Food and Drug Administration. Deze omvatten schommelingen in de bloeddruk en paniekaanvallen.
Conclusie: In normale hoeveelheden is de consumptie van aloë vera-sap naar onze mening niet gevaarlijk en kan constipatie worden tegengegaan. Natuurlijk kunnen we aanbevelen om met uw arts te praten voordat u het inneemt.
 

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review