Helena Cosmetica

Historie

Toen in Duitsland 15 jaar geleden een televisiecursus aan het onderwerp "zelf cosmetica maken" werd gewijd, groeide de interesse voor deze natuurlijke formule en daardoor ook de behoefte aan winkels die grondstoffen kunnen leveren.
Het gaat bij deze natuurlijke formule om het bewust omgaan met de natuur, schoonheid, welbevinden, kwaliteit van grondstoffen, verpakkingsmaterialen en natuurlijk het ontzien van dierproeven voor cosmetica.
In 1990 is Helena Cosmetica begonnen met een kleine winkel, wij hebben toen ook al grondstoffen en cosmetica op maat verkocht. Via internet is het nu mogelijk om nog meer liefhebbers van onze cosmetica te bereiken.
HELENA COSMETICA staat vooral voor EERLIJKE COSMETICA !!!
Eerlijk, omdat U weet wat er in onze cosmetica voor grondstoffen zitten en vooral het percentage van de verschillende grondstoffen. Op het etiket van bijvoorbeeld Aloë vera crème staat vaak niet de hoeveelheid van gebruikte aloë vera vermeld, welke dan misschien maar 0,2 % is. Voor een optimale werking is echter veel meer noodzakelijk.
Eerlijk, omdat de kwaliteit van onze cosmetica uitstekend is, u kunt dit nalezen in verschillende tests van cosmeticaproducten, die bijvoorbeeld door de Consumentenbond, Oekotest en Stiftung Warentest zijn uitgevoerd. Links
Eerlijk, omdat onze cosmetica betaalbaar is, u betaalt niet voor de verpakking/merknaam maar voor de inhoud.
Eerlijk, omdat u zelf de keuze heeft: zelf cosmetica maken of door ons naar uw wensen laten maken.              De natuur heeft zoveel te bieden, de kunst is om er bewust mee om te gaan!